Jak složit a vystřihnout sněhovou vločku

  • Jak složit a vystřihnout sněhovou vločku od nejjednoduších designů pro malé tříleté děti které se teprve učí stříhat po složité stříhání pro školáky a dospělé
Jak vystřihnout sněhovou vločku

 

  1. Roztřepené sněhové vločky pro nejmneší děti které se teprve učí stříhat (Snowy girland od Hands on as we grow)
  2. Jednoduché stříhání sněhových vloček z filtru na kávu pro tří až čtyřleté děti (Learning activity cutting snowflakes od Hands on as we grow)
  3. Sněhové vločky vyrobené za pomocí dírkovačky které mohou zvládnout i menší děti (Hole punch snowflakes z blogu No time for flash Cards)
  4. Girlanda ze sněhových vloček vystřižených z papírových košíčků na mufiny (Snowflake garland od No time for flash Cards)
  5. Jak složit a vystřihnout čtvrtku papíru na sněhové vločky pro předškoláky a starší děti ( How to cut and Fold awesome snowflakes od Frugal fun for boys)
  6. Návod v češtině na složení šesticípé sněhové vločky (Papírové vločky od Brydova – vše pro tvořivé) a 15 šablonek na vystřihování sněhových vloček se složitějším tvarem (odkaz zde)
  7. Záclona ze sněhových vloček a pár vzorků pro inspiraci (How to make no sew paper Snowflake curtain in od In my own style)
  8. Sněhové vločky podle filmu ledové království, v odkazu možnost stáhnutí předlohy v PDF s návodem na stříhání (Frozen snowflakes od Anthony Herrera Designs) na stejné stránce je také plno nápadů na stříhání sněhových vloček podle filmu Hvězdné války

h.x

 

Spousta dalších návodů a předloh jak složit a vystřihnout sněhovou vločku na mé nástěnče Pinterest

 

 

Napsat komentář